Varno s KNMtravel

Potujemo varno

Prilagodljivi pogoji rezervacij
V teh negotovih časih razumemo potrebo po prilagodljivosti. Bodite prepričani, da v primeru, ko boste primorani spremeniti ali odpovedati svoje načrte za potovanje, vam bomo na voljo, da poiščemo alternativo ali prestavimo datum potovanja.
Akreditirani za varna potovanja
Varnost potnikov je naša glavna prioriteta. KNMtravel je s tem namenom privzel COVID protokol za varna potovanja, ki sta ga sprejela Slovenska turistična organizacija in Svetovni svet za potovanja in turizem (WTTC), da bi zagotovila visoko raven higiene in varnosti na potovanjih.
Zahteve glede zdravja in zavarovanja pred odhodom na potovanje
KNMtravel kot DMC zaupamo našim B2B partnerjem, da bodo zagotovili in preverili vse zdravstvene in zavarovalne zahteve pred samim potovanjem (tudi s Covid-19 povezane pogoje) s svojimi potniki.
Brezskrbno potovanje na destinacijo
Ekipa KNMtravel bo redno spremljala situacijo v Sloveniji, na Hrvaškem, Balkanu in ostalih destinacijah in vas bo obveščala o vseh pogojih, povezanih z varnim potovanjem na izbrano destinacijo. Hkrati bomo izvajali, komunicirali in reagirali na način, da preprečimo širitev Covid-19 ter omogočimo varno potovanje za vse naše potnike.
Individualni potniki: 
Po meri narejena potovanja z lastnim vodnikom in avtom ali programi, ki jih potniki prevozijo sami, omogočajo, da si potniki potovanje prilagodijo, potujejo sami in tako vzdržujejo razdaljo od ostalih ljudi.
Skupinski odhodi in zaključene skupine:
Pri skupinskih odhodih in zaključenih skupinah bomo poskrbeli za vse potrebne varnostne ukrepe. Kjer bo potrebno, bomo upoštevali napotke lokalnih oblasti glede velikosti skupin in v primeru, da bi to imelo vpliv na samo doživetje na turi, vas bomo o tem nemudoma obvestili. 
Za zaprte skupine se bomo skupaj dogovorili glede velikosti avtobusa in števila potnikov. Z naše strani boste prejeli najnovejše informacije glede napotkov lokalnih oblasti o dovoljeni velikosti skupin.
Pri vseh programih, ki jih bo izvajal KNMtravel bomo zagotovili čistočo in redno razkuževanje vozil ter podvzeli vse potrebne mere za varna potovanja. 

Kaj se zgodi v primeru, da zbolite za COVID-19 na potovanju?
KNMtravel bo obolelim in ostalim potnikom v pomoč, da se jim omogoči dostop do zdravstvene oskrbe čim prej možno. KNMtravel bo ravnal skladno z aktualnimi lokalnimi uredbami in vas o vsem nemudoma obvestil. Ne glede na to, da bomo storili vse, kar je v naši moči, da pomagamo potnikom skozi celoten proces in zagotovili vso podporo, bodo morali potniki oz. njihova zavarovalnica poravnati vse stroške, povezane s testiranjem, potrebnim zdravljenjem ali izolacijo.
Napotki, kako ostati zdrav med potovanjem
Vedno je pomembno poskrbeti za razkuževanje, da ostanemo zdravi in uživamo na potovanju. To je sedaj še bolj pomembno kot kadarkoli in kljub temu, da se bomo dogovorili z našimi lokalnimi partnerji, da zagotovijo razkužila za roke, kjer je to mogoče, poskrbite, da boste imeli s seboj tudi svoje razkužilo. Spakirajte tudi obrazne maske, ker je možno, da bo na določenih lokacijah nošnja mask obvezna.
Predlagamo vam, da sledite 5 osnovnim napotkom (opisanim spodaj) za lastno zaščito in zaščito drugih pred obolelostjo.

Opozorila in nasveti
Glede na to, da se globalna situacija stalno spreminja, vam predlagamo, da tudi sami preverite številne dostopne vire, da si zagotovite najbolj sveže informacije v zvezi s COVID-19. Mi vam bomo posredovali najbolj sveže informacije za destinacije, kjer ponujamo svoje storitve.

 

 

Zaščitimo sebe in druge

Osnovni napotki za lastno zaščito in zaščito drugih pred obolelostjo

  • Pokrijte si usta in nos z upognjenim komolcem ali robčkom pri kihanju in kašljanju.     
  • Robček takoj po uporabi vrzite v koš za smeti in prosimo vas, da vse smeti, vključno z robčki odnesete s seboj iz avtobusa. Ne dotikajte se svojega obraza z neumitimi ali nedezinficiranimi rokami.     
  • Fizična distanca – držite se vsaj 1.5 metra od ostalih, tudi pri vstopu in izstopu iz avtobusa.
  • Umivajte si roke redno in temeljito.     
  • Nemudoma obvestite svojega vodnika v primeru, da se ne počutite dobro.     

Če imate vročino, vneto grlo, vam pojenja sapa ali kašljate, nemudoma poiščite zdravniško pomoč in opišite svoje preteklo potovanje osebi, ki vam bo nudila pomoč.

Umivanje rok - Roke si umivajte z milom in pod tekočo vodo 20 sekund, kadar so roke vidno umazane. Če vase roke niso vidno umazane, jih redno čistite z razkužilom, ki vsebuje alkohol ali z milom in vodo.
Umijte si roke...
- po kašljanju ali kihanju
- kadar oskrbujete bolnika
- pred, med in po pripravi hrane
- preden začnete jesti
- po uporabi stranišča
- ko so roke vidno umazane
- po dotikanju živali in živalskih odpadkov
 

Vaše potovanje po meri

Skupaj bomo izbrali program ali po meri oblikovali počitnice ali potovanja, ki vam najbolj ustrezajo. Pišite nam.

Pokličite nas na +386 (0)7 393 15 20 ali +386 (0)41 346 136.